CUBE LA MER

Kagerplassen, Teylingen
Vanaf € 389.000,= (excl. BTW)

4 persoons

2 slaapkamers

1 badkamer

55 m2 woonruimte

Ca. 300 m2 perceelgrootte

De Cube la Mer is een vrijstaande woning met een robuuste en moderne uitstraling. Dankzij de hoge ramen is er veel lichtinval. Het chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In het woongedeelte vind je een zithoek met televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser en combimagnetron.

In de vakantiewoning vind je 2 slaapkamers, elk met twee eenpersoons boxsprings. Er is een badkamer met douchecabine en wastafel.

De woning wordt geleverd met een standaard meubelpakket en inventarispakket. Ook is de aanleg van de tuin inbegrepen, inclusief aansluiting van de infrastructurele voorzieningen. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubilair.

Heeft u vragen?

Stel ze aan R’Markable Real Estate:

0174 254 323

Download de resortplattegrond

Heeft u vragen?

070 737 01 91

Roept investeren in een vakantiewoning vragen bij u op?

Een zorgeloze en waardevaste investering

Uw vakantiewoning is van hoogwaardige bouwkwaliteit en wordt professioneel verhuurd en beheerd door EuroParcs. EuroParcs heeft oog voor kwaliteit en schoonheid als het gaat om haar vakantiewoningen: die worden in eigen beheer ontworpen door vertrouwde vakkrachten gebouwd. Over alle opties wordt uitvoerig nagedacht om de gewenste kwaliteit te bereiken.