Uw kans om een vakantiewoning te bezitten op EuroParcs Kagerplassen

Luxe vakantiewoningen in een karakteristieke architectuur

Direct gelegen aan de Kagerplassen, middenin het Groene Hart

Ideaal gesitueerd tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden

EuroParcs Kagerplassen ligt nabij Warmond, in de Zuid-Hollandse bollenstreek, niet ver van de provinciegrens met Noord-Holland. Het park ligt in buurtschap Zevenhuizen in de gemeente Kaag en Braassem (Zuid-Holland) en direct aan de Kagerplassen. Tegelijkertijd bent u op een kleine twintig minuten van het strand van Katwijk en dicht bij stedelijke voorzieningen. U bent in een kwartier met de auto in Leiden en in een half uur in Haarlem. Amsterdam en Den Haag zijn op veertig minuten rijafstand gelegen. Kortom, de locatie ligt nabij de grote steden maar heeft door de ligging in het Groene Hart toch een natuurlijke uitstraling!

Ontspan op EuroParcs Kagerplassen

Op EuroParcs Kagerplassen komt u, na alle drukte van thuis of na een dagje recreëren op het water, helemaal tot rust in uw Kaag Villa.

Op het vakantiepark kunt u daarnaast ontspanning en inspanning op een prettige manier met elkaar combineren. Er zijn voldoende activiteiten om te ondernemen in het centrum. De kinderen kunnen hun energie bovendien kwijt in de speeltuin en daarbuiten nog op diverse speeltoestellen verspreid over het terrein.

Een hoge mate van comfort wordt ook anderszins geregeld op EuroParcs Kagerplassen. Zo hoeft u ook voor de boodschappen niet van het terrein af want er is een minisupermarkt. Verder geldt dat de internetverbinding uitstekend is en dat de mogelijkheid van het huren van fietsen bestaat.

Ontdek de omgeving

De Kaag Villas zijn fantastisch gelegen in een natuurlijk gebied, omgeven door hoge bomen, weilanden, natuurlijke plassen en weg van alle drukte. Desalniettemin bent u op luttele afstand van het historische stadscentrum van Leiden met haar boetiekwinkels, mooie grachten en diverse horeca.

Leiden staat bekend om de oude binnenstad met prachtige grachten, hofjes en monumentale gebouwen. Verrijkt met een rijke geschiedenis. Een ding is zeker: u zult zich niet vervelen tijdens een dagje uit in Leiden! Enkele hoogtepunten: een bezoek aan de Hortus Botanicus, het beklimmen van de Oude Burcht en dwalen door Leidse straatjes.

Vanuit uw Kaag Villa kunt u Leiden eenvoudig bereiken per auto, fiets en zelfs per sloep!

Bezoek ’t strand van Katwijk aan Zee

Vanuit uw stoel, met de Noordzee op slechts enkele meters afstand, kunt u ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. Een hevige storm, passerende vissersbootjes, een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon, het fascineert elke dag opnieuw!

Het strand van Katwijk aan Zee staat garant voor zwemwater van uitstekende kwaliteit en een goed schoongehouden strand. Daarom is het strand al diverse keren onderscheiden.

Naast het strand ligt een 2 kilometerlange wandelboulevard. Ook zijn in de sfeervolle straten van het historische Katwijk veel leuke winkels te vinden, van bekende winkelketens tot locale boetiekjes. Het straalt rust en ruimte uit.

Ontspan op de Kagerplassen

Op mooie zomerdagen zijn de Kagerplassen niet blauw maar wit. Zo veel zeilbootjes kriskrassen dan langs elkaar heen, van de ene oever naar de andere en weer terug. Maar de Kagerplassen zijn ook groen. Midden in de plassen liggen een aantal eilanden. Twee monumentale molens zorgen ervoor dat de eilanden droog blijven.

De Kagerplassen liggen midden in het Groene Hart van de Randstad en trekken al decennia lang veel watersportliefhebbers aan. Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden. Van dobberen op het water met een sloep, zeilbootje of sup-board, tot zwemmen of heerlijk pootjebaden langs de oever. De Kagerplassen heeft voor elk wat wils!