Veelgestelde vragen

Investeren in een vakantiewoning. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit vragen oproept. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Is het mogelijk om het park te bezichtigen?

Ja, het is zeker mogelijk om de projectlocatie te bezoeken. Fase 1 is al in aanbouw waardoor u een eerste indruk kunt krijgen van het park.

Ook kunt u gebruikmaken van de bezichtigingsdagen die door de verkoopmakelaar worden georganiseerd. Tijdens deze dag wordt u geïnformeerd, kunt u het park bekijken en al uw vragen stellen. Door contact op te nemen met de verkoopmakelaar kunt u deze afspraak inplannen.

Hoe ziet het aankoopproces eruit?

De recreatiewoningen worden verkocht door verkoopmakelaar R’Markable Real Estate, zij doen er alles aan om het gehele proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van de recreatiewoningen kunt u contact opnemen met de makelaar. Zij zullen u voorzien van alle benodigde informatie en u de brochures met alle bijlage toesturen.

U wordt door de makelaar uitgenodigd om de projectlocatie op een van bezichtigingsdagen te komen bezoeken, uiteraard bent u ook vrij om zelf het park te bezichtigen. Hier is nog niets van de beschikbare woningen zichtbaar omdat de bouw later van start gaat. Wel kunt u samen met de makelaar het park en fase 1 bekijken en kunt u tegelijkertijd al uw vragen stellen.

Als u de perfecte woning heeft gevonden, zal de makelaar om diverse gegevens vragen en na ontvangst de koopovereenkomst opstellen. Na akkoord kan deze getekend worden, als alles rond is mogen wij u feliciteren! U bent eigenaar van een prachtige recreatiewoning. Hierna is EuroParcs uw contractpartner en zullen zij alle toekomstige zaken met u bespreken.

Wanneer worden de recreatiewoningen opgeleverd?

Op dit moment is de verwachting dat de woningen in de eerste helft van 2025 worden opgeleverd.

Wat is het opleverniveau van de recreatiewoningen?

De woningen worden gemeubileerd en uitgerust opgeleverd, hierdoor zijn alle woningen van alle gemakken voorzien. Ook wordt de woning opgeleverd met een aangelegde tuin met infrastructuur en tuinmeubilair. Kortom, u kunt direct de woningen betrekken om te genieten van uw vakantie of beginnen met de verhuur.

Ik wil de recreatiewoning gaan verhuren, hoe gaat dat in zijn werk?

EuroParcs Kagerplassen is het ideale vakantiepark om uw recreatiewoning te verhuren. EuroParcs kan u namelijk geheel ontzorgen, zij zal de marketingactiviteiten uitvoeren om uw woning te verhuren, de verhuur zelf en het beheer regelen. Hierdoor heeft u helemaal geen omkijken naar de woning tijdens de verhuur en wordt alles voor u geregeld!

Wat is het verwachte verhuurrendement?

Op basis van ervaringscijfers is dit 5% en mogelijk enkele procenten hoger. Dit is beter in te schatten wanneer de huurprijzen bekend zijn.

Aan wie betaal ik?

U betaalt aan de verkoper een vergoeding voor overname van het koopcontract, te vermeerderen met BTW. Verder betaalt u aan verkoper alle aanbetalingen terug die zij al aan EuroParcs heeft voldaan. Verdere aanbetalingen voldoet u aan EuroParcs om de realisatie van uw vakantiewoning te finaliseren. Uiteindelijk is EuroParcs uw contractpartner t/m de oplevering van de woning.

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning op eigen grond?

Er zitten diverse voordelen aan het hebben van een woning op eigen grond, wij benoemen er graag een aantal voor u:

– Eigendomsrecht: Zoals eerder benoemd, u bent eigenaar van de woning en van de grond, hierdoor heeft u meer zekerheid over uw eigendom.

– Waardebehoud -en waardering: Over het algemeen hebben recreatiewoningen op eigen grond de neiging om beter hun waarde te behouden en in waarde te stijgen dan woningen op gehuurde grond. Dit kan een gunstige langetermijninvestering zijn, vooral met zo een aantrekkelijke locatie als deze.

– Geen huurverhoging: U hoeft geen huur te betalen voor de grond, hierdoor heeft u ook geen risico dat de huur wordt verhoogd.

Waarom liggen de prijzen van de Kaag Villas hoger in vergelijking met sommige andere (EuroParcs) recreatiewoningen?

Deze recreatiewoningen zijn uniek en bieden een uitgelegen kans om onder andere de volgende redenen:

– De recreatiewoning is gelegen op eigen grond, hierdoor bent u zelf eigenaar in plaats van dat u de grond huurt. Dit komt bij bijna geen enkel ander vakantiepark voor.

– De ligging aan de Kagerplassen in het Groene Hart is uniek, er is namelijk geen enkel ander park met zo een natuurlijke ligging en welke zo centraal is gelegen tussen diverse grote steden.

– Mogelijkheid om de gehele verhuur, marketing en het beheer uit handen te geven, wat uitzonderlijk is.

– De recreatiewoningen zijn volledig gemeubileerd en uitgerust, hierdoor is de woning direct bewoonbaar want ook al uw essentiële huishoudelijke artikelen zijn aanwezig.

Ontdek de Kagerplassen per sloep en vaar door naar Leiden en Den Haag of Haarlem en Amsterdam!

Het park ligt direct aan de Kagerplassen en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water.